4 reasons why London is awesome!

london_moodboard
Wat gaat tijd toch snel, het is alweer een maand geleden toen we naar Londen gingen. Sommige mensen zullen ongetwijfeld nog veel meer redenen weten waarom Londen zo’n toffe stad is, maar dit zijn voor mij de top vier redenen waarom ik graag weer terug wil. Lees hieronder meer ;-)

1. British museum en National History Museum
Wat hier nu zo fijn aan is? Dat je voor helemaal niets naar binnen kunt! Je kunt hier zoveel moois vinden, dat het bijna gek is waarom ze hier niets voor vragen. Ze vragen natuurlijk wel om donaties, maar dat is niet verplicht. Ik zeg: absolute must visit!

2. Beleefdheid
Is het gek dat ik hierover begin? Hm, nee, absoluut niet. We zijn verschillende keren, zelfs zonder te vragen, geholpen met de weg en mensen spreken je altijd netjes aan. Ik denk dat we hier in Nederland nog een hoop van kunnen leren.

3. #Foodporn
‘****, wat ga ik nu kiezen?’ is mijn gedachten vaak geweest bij het zien van de menukaart. Ze hebben hier zoveel heerlijke gerechten, zelfs bij de simpelste zaakjes. Tip: in Covent Garden kun je veel toffe tentjes vinden!

4. Prachtige gebouwen en grote parken
Van Notting Hill tot Westminster, daadwerkelijk in elke wijk vind je prachtige gebouwen. Ik vind het geweldig om hiervan foto’s te maken, zelfs de meest simpele huisjes zijn vrolijk gekleurd. Daarnaast zijn de parken zo groots en ruim, vooral het wandelen door het Hyde Park was heel fijn!

2 Comments

 • Reply
  Joy
  1 maart 2016 at 18:50

  aaah ja helemaal mee eens. Ik wil graag eerst andere steden bezoeken, maar mijn vriend wil heel graag naar Londen :)

  xo

 • Reply
  Shiralee
  4 maart 2016 at 18:21

  Ahhh! Ik ben serieus nog nooit in London geweest. :’) Snel maar eens doen dan!

 • Leave a Reply