Beach musthaves

Beach Musthaves
We zijn alweer halverwege augustus, maar toch komen er nog genoeg warme dagen aan. Gelukkig maar, want de zomervakantie is voor mij niet compleet zonder een dagje strand. Heerlijk met een stapel tijdschriften en genoeg ijsjes voor heel de dag. Toch heb je nog veel meer musthaves voor een dagje strand. Ben je benieuwd naar die van mij?

1/ Een fijn badhanddoek, zoals die van Melli Mello op de foto. Heel groot en van een onwijs fijne stof, zodat je niet steeds in het zand ligt te schuren. Daarnaast kan je het ook gemakkelijk herkennen door de vrolijke kleuren en print!
2/ Een goed boek, zoals Girlboss of Fuck Feelings. Ik ben inmiddels halverwege in het laatste boek en dat is zeker een aanrader!
3/ Hoe kan het ook anders: een zonnebril, natuurlijk! Ik draag mijn oversized Ray-Ban Clubmaster bijna altijd, want hij staat overal goed bij en doet ook nog eens waar het voor nodig is. ;-)
4/ Bescherming voor je huid! Ik gebruik altijd een zonnebrandcrème, zoals die van Biodermal, en gebruik sindskort ook een primer met spf. Ja, altijd goed!

Wat zijn jouw beach musthaves?

1 Comment

  • Reply
    Demi
    18 augustus 2016 at 13:20

    Een boek is voor mij ook zeker altijd een beach musthave. Er is echt niets zo fijn als een goed boek lezen terwijl je op het stand ligt met het geluid van de zee op de achtergrond!

  • Leave a Reply