CT coffee & coconuts

ct-1
Ik kan er geen genoeg van krijgen; al die leuke hotspots in Amsterdam! Vorige week ging ik naar CT coffee & coconuts om even bij te komen van alle drukte in het Rijksmuseum. Het is altijd een feest om hier binnen te lopen, want het ziet er echt ontzettend leuk uit van binnen door de meerdere verdiepingen en knusse accessoires. Maar de allerbelangrijkste vraag is natuurlijk: hoe was het eten? Heel erg lekker zelfs! Ik ging voor de toast met avocado en scrambled eggs terwijl Tessa voor Le Croissant ging. Normaal ben ik niet zo’n avocado fan, maar dit zou ik gerust elke dag kunnen eten ;-)

Al met al, zeker een aanrader als je in de buurt bent! 

ct-6
ct-4
ct-5

3 Comments

 • Reply
  Manon
  11 maart 2016 at 18:14

  Dat ziet er goed uit

 • Reply
  Gina
  13 maart 2016 at 00:18

  Yummmmm ziet er heerlijk en gezellig uit! :P

 • Reply
  Rochella
  13 maart 2016 at 18:01

  Hoi Anouk wat ziet dateert gezellig uit zeg. En wat ziet het eten er goed uit! Zeker een tentje waar ik heen zou gaan :)

 • Leave a Reply