Update #3

1
Het is weer tijd voor een personal update! Er is een korte tijd zoveel gebeurd, dat ik het fijn vind om alles even op een rijtje te zetten. En waarvoor heb ik anders een blog? Ik wil juist mijn momenten met jullie delen!

#AFSTUDEREN
Morgen begin ik alweer aan mijn derde stageweek bij lingeriebedrijf Sapph. Hier werk ik als stagiaire marketing & vormgeving, dus mag lekker creatief aan de slag! Naast meewerken in het bedrijf, ga ik hier ook mijn afstudeerscriptie schrijven. Dit vind ik zo spannend, want het einde van mijn opleiding komt steeds dichterbij! Wel ja, dan moet ik er wel voor zorgen dat alles verder goed gaat.

#REIZEN
Mag ik terug? Ik wil weer naar de palmbomen bij Venice Beach, dure drankjes drinken in Santa Monica of etalages bekijken bij Rodeo Drive. Sinds de USA is mijn liefde voor reizen nog groter geworden. Ik wil nog zoveel mooie plekken zien! Mijn eerst volgende reis is een stedentrip in april, samen met mijn mama en zusje. We hebben nog geen idee waar we naartoe gaan, maar het zal ergens in Europa zijn. I can’t wait!

#VLOGGEN
Er wacht nog onwijs veel beeldmateriaal op me. Ik heb namelijk vrijwel alles vastgelegd tijdens mijn reis, als een mooie herinnering voor later. Inmiddels staan er twee vlogs online, welke je hier kunt zien. Er komen nog vier vlogs aan: mijn verblijf in Grand Rapids, het weekend in Chicago, Los Angeles en Las Vegas. Neem je ook een kijkje?

Vertel, heb jij nog leuke nieuwtjes? xo

1 Comment

  • Reply
    Manon
    12 februari 2017 at 15:09

    Ik ben benieuwd naar de rest van je vlogs !

  • Leave a Reply