Personal update #4

IMG_5824
Ha, daar ben ik weer! De afgelopen maanden was het nogal stil op mijn blog, maar dit had natuurlijk zo zijn redenen. Er kwamen zoveel verschillende belangrijke dingen op mijn pad. Stage lopen bij Sapph, afstudeerscriptie schrijven en een eigen appartement! Benieuwd naar meer?

Stage & scriptie

Ik ging vanuit mijn USA trip (zie hier) direct door naar een fulltime stage bij Sapph. Je zult het merk ongetwijfeld nog wel kennen van haar populaire bh met extra bandje in de V&D glorietijden. Dit model hebben ze overigens nog steeds, maar er is nog zoveel meer in de collectie van Sapph. Jep, daar ging mijn stageloon ;-) Maar goed, de periode van februari t/m begin juli was ik hier werkzaam als stagiaire marketing & grafische vormgeving. Dit was ontzettend leerzaam, maar helaas niet in combinatie met mijn afstudeerscriptie. Ik had simpelweg geen rust in mijn hoofd om mijn scriptie af te kunnen ronden, waardoor ik nu een vertraging van 3 maanden heb. Het is frustrerend, maar inmiddels heb ik geaccepteerd dat niet alles goed kan gaan. Een lastig leerpuntje, maar het komt ongetwijfeld allemaal goed!

Eigen appartement
Ja, er is ook goed nieuws! Mijn vriend heeft afgelopen voorjaar een appartement gekocht in Veenendaal, waarvan we vorige maand de sleutel kregen. Eindelijk bezig zijn met de inrichting (mijn afdeling) en klussen (overduidelijk niet mijn afdeling)! Ik wissel momenteel nog tussen het appartement en mijn ouderlijk huis, maar daar gaat vanaf oktober verandering in komen. Er zullen overigens snel foto’s online komen van het appartement! We zijn al redelijk ver met het inrichten, maar er missen nog een hoop spulletjes als wanddecoratie of kussentjes.

Hoe verder?
Een vraag die ik continu naar mijn hoofd geslingerd krijgt. Natuurlijk staat mijn scriptie afronden op de eerste plek, want daar wil ik het liefst zo snel mogelijk vanaf! Maar verder wil ik de zomer besteden aan het afronden van het appartement, een bijbaan vinden en was ik afgelopen weekend in Londen! Genoeg op de planning, dus.

Zo, en hoe is het nu met jou? 

With love,
Anouk

2 Comments

 • Reply
  Mamnon
  17 augustus 2017 at 13:05

  Ik snap wel dat het wat stil was, allemaal spannende en leuke dingen!

 • Reply
  Joy
  18 augustus 2017 at 10:36

  Balen van je studie. Maar je kan niet alles tegelijk. You got this!!!

  xo

 • Leave a Reply