Snapshots of London

Londen_5
Een paar snapshots van Londen! Ik vind het echt een geweldige stad, het liefst ga ik zelfs volgend weekend alweer terug. Elk straatje in Londen heeft zijn charmes en je kunt er zoveel unieke boetiekjes vinden naast de gebruikelijke H&M en Zara. Verder zijn de mensen heel beleefd (dikke pluspunt!) en kun je er onwijs lekker eten rondom Covent Garden, vooral mijn chocoladetaartje op foto 3 was heerlijk! Goed, ik zal snel meer foto’s en tips showen, maar voor nu moet je het hiermee doen. ;-)

Londen_1
Londen_4
Londen_2
Londen_3

4 Comments

 • Reply
  Suze
  6 februari 2016 at 14:18

  Prachtige foto’s! Zo te zien hebben jullie goed weer gehad. Ik wil zo graag terug! X

 • Reply
  Rebecca
  9 februari 2016 at 21:43

  Jeetje wat een prachtige foto’s <3

 • Reply
  Imogen
  11 februari 2016 at 10:48

  So stunning, definitely the location I want to visit the most. My sister moved there also year also.

 • Reply
  Joy
  14 februari 2016 at 12:48

  Aaah leuk! Ik heb toen ook heel lekker gegeten bij Camden Lock!! ik wil ook echt een keer terug.

  xo

 • Leave a Reply